To nas motivira: još od 1838.

1838. godine Joseph Schachermayr osnovao je bravariju u Linzu. To je bio kamen temeljac našeg porodičnog preduzeća. Od tada se preduzeće Schachermayer kontinuirano mijenjalo zajedno s tržištem. Ekonomskom pronicljivošću i inovativnim impulsima ta preduzetnička porodica već generacijama osigurava stabilan rast preduzeća. 

Porodično preduzeće u 6. generaciji

Od 2008. godine Gerd i Josef Schachermayer vode grupu preduzeća na temelju porodične tradicije koja traje više od 180 godina: Gerd Schachermayer je izvršni direktor preduzeća Schachermayer, Josef Schachermayer preduzeća Rechberger. Pod njihovim vodstvom stalno se investira u održivu rekonstrukciju i nadogradnju oba preduzeća, a uz to se podružnice moderniziraju na državnom i međunarodnom nivou. Težište je trajan fokus na klijente, pri čemu se pod vodstvom Gerda Schachermayera proširuje i ponuda usluga. Ova braća koja vode porodično preduzeće pripadaju šestoj generaciji.

Veleprodaja tehničkih proizvoda

Raspolažemo dugogodišnjim iskustvom u branši i velikim izborom asortimana tehničkih proizvoda i rješenja dizajna. Svoj veliki fokus na usluživanje klijenata možemo pretvoriti u tržišnu vrijednost pomoću jakog tima saradnika. Širom Evrope opskrbljujemo obrte iz područja obrade drva, stakla i metala, industrijska preduzeća i trgovačka preduzeća. Rado ćemo i vama pružiti podršku u realizaciji projekta svojim bogatim asortimanom proizvoda. Našim klijentima stoji više od 100.000 artikala na raspolaganju u web katalogu: okovi za namještaj, tehnika pričvršćivanja, gotovi građevinski elementi, skladišna tehnika, metalni proizvodi, alati, hemijsko-tehnički proizvodi, kuhinjski uređaji, sudoperi, armature i sanitarije kao i mašine za obradu drva i metala.

Idi na web katalog 

Davalac usluge posvećen klijentu

Naši klijenti imaju pristup vrlo bogatom asortimanu, profitiraju od modernih logističkih struktura, mogu praktično porediti i naručivati proizvode putem web prodavnice ili koristiti stručno savjetovanje i usluge naših unutrašnjih ili vanjskih saradnika u cijeloj Bosni i Hercegovini. Što se tiče savjetovanja: naša mreža stručnjaka u stručnim odjelima pružit će vam podršku i za kompleksne primjene i posebna pitanja. Pritom je težište na individualnim rješenjima i brzoj provedbi. Svojim uslugama pomažemo vam u područjima prodaje, procesa, proizvodnje, logistike i mašina. Time ćete dobiti više vremena za najvažnije stvari.

Uvjerite se i sami u našu ponudu usluga.

 

 

Regionalno ukorijenjeni i aktivni širom Evrope

Znate li za Yellow-City u Linzu? Tako brojni dugogodišnji klijenti nazivaju naše sjedište preduzeća u industrijskom području u Linzu s prostorom za savjetovanje veličine od 6.000 m2. Moderne izložbene prostore i vrhunsko savjetovanje klijenata možete naći i u Beču, St. Pöltenu, Grazu, Villachu, Rankweilu, Innsbrucku i Salzburgu. Ponude specifične za zemlju na raspolaganju su u podružnicama u Mađarskoj, Češkoj Republici, Sloveniji, Slovačkoj, Hrvatskoj, Poljskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Rumuniji, Italiji i Njemačkoj. Osim toga, iz naziva "Yellow-City" nastao je hashtag #helloyellow. Pratite nas i online - na raspolaganju su vam naši multimedijski sadržaji!

Kontakt i pristup svim lokacijama