Sve Impuls

Jedan spremnik, mnogo mogućnosti

Torba, odnosno spremnik Taska iz firme Ninka je svestrana - za skupljanje i transport. © NINKA

#IMPULS | Jedan spremnik nudi bezbroj mogućnosti: efikasno razdvajanje otpada postaje dječija igra zahvaljujući dobro osmišljenom Ninka sistemu za razdvajanje otpada. Ali, šta je sa skupljanjem praznih boca od vina ili sokova, staklenki od povrća i namaza? Tu na scenu stupa Taska koja uveliko olakšava rukovanje ovim i mnogim drugim predmetima prilikom skupljanja i transporta i tako pojednostavljuje svakodnevni život.

Taska se odlikuje modernim i elegantnim dizajnom koji se savršeno uklapa u moderne prostorije. Bilo da se radi o skupljanju starog papira, kupnji ili skladištenju raznih stvari – Taska je svestrani pomoćnik koji se odlikuje prilagodljivošću i praktičnim rukovanjem.

Izrađen od polipropilena koji se može reciklirati, Taska ističe svoju predanost održivosti i zaštiti okoliša. Fleksibilni nosači, koji se mogu otvoriti ili zatvoriti jednostavnim pokretom, nude dodatnu udobnost i funkcionalnost. Osim toga, Taska je savršeno usklađen s osnovnom pločom eins2vier, što naglašava njegovu svestranost za ispunjavanje širokog raspona zahtjeva. Uz Tasku, organiziranje vašeg svakodnevnog života nije samo lakše, već i elegantnije.

WEB KATALOG: Taska

( )