Sve Impuls

Jednostavno i moderno

© Domus Line

#IMPULS | Urednost je veoma bitna. Što su stambene prostorije urednije i reduciranije, to je ambijent u njima mirniji i dugotrajniji. Sa novom linijom Domus Line rasvjete, Hipso, moguće je, dnevni boravak ili kuhinju, jednostavno, čisto i mirno, a pritom i stilski urediti. Specijalist u području rasvjete je uspio razviti modularni sistem kod kojeg se elementi mogu kombinovati jedni sa drugim.

Hipso je kvadratna svjetiljka sa nevidljivom, pametnom jezgrom u kojoj se krije profinjenost svjetiljke. Dakle, oblik svjetiljke je definiran isključivo svjetlom. Središte svjetiljke je otvoreno, prekriveno ili se u njemu nalazi senzor za dodir pomoću kojeg se svjetlo može prilagoditi potrebama korisnika, a time i njegovom blagostanju. Minimalističkim dizajnom u kvadratnoj formi, bilo za ugradnju u ravnini ili nadgradnu montažu, čini kuhinjske elemente, vitrine ili police za knjige privlačnim za oko. 

Prigušivanje na dodir

Hipso D-Motion ima izvor svjetla, koji omogućuje dinamičko i postepeno podešavanje temperature boje svjetlosti putem daljinskog upravljača. U TDM verziji, Hipso je opremljen Master-Touch prekidačem, koji je siguran i za upotrebu mokrim prstima u kuhinji ili kupatilu. Svi Hipso modeli su dostupni u nehrđajućem čeliku i crnoj boji. 
Za distribuciju svjetla, svjetleći rub integriran je u svjetlosno tijelo sa smanjenim presjekom za Hipso seriju. Moguće su brojne konfiguracije, svjetiljka se može ugraditi u brušeno područje, ili u prolazni ili slijepi otvor. Svaki model se može kombinirati sa standardnim mrežnim uređajima ili sistemima za podešavanje jačine i temperature svjetlosti. Impresivne kompozicije i fascinantni svjetlosni efekti mogući su uz ovaj izvor svjetla s energetskom učinkovitošću G.

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodu

( )