Sve Impuls

Merivobox - Let's create

© Blum

#IMPULS | Nikad nije bilo tako jednostavno ponuditi raznolikost. Jedna prava platforma to čini mogućim: ladice i izvlake za sve namjene – ekstremno jednostavna obrada i montaža. Doživite optimiranu funkcionalnost – sa sofisticiranom estetikom sve vrijeme. Ukratko: sa Merivobox ostvarujete svoje ideje. Ideje kupaca također. Budite spremni za izazove budućnosti.

Kao dosljedno realizirana box platforma, Merivobox s malim brojem komponenti omogućuje široki program uz dosljednu obradu. To pojednostavljuje proizvodne procese i povećava učinkovitost. 

Vodilica koja se pričvršćuje na korpus

Osnova platforme: sa samo jednim položajem pričvršćivanja vijcima po visini i dubini za sve primjene – bilo sa Blumotion, Servo-drive ili Tip-on Blumotion, elementom za stabiliziranje stranica ladice ili kao unutarnja ladica. Ladice možete postaviti po svojim željama. Bez obzira na šta se odlučite, pozicije pričvršćivanja fronte i pričvrsnika fronte uvijek ostaju iste. 

Funkcija

Sistem Merivobox svoje kupce oduševljava tokom kompletnog životnog vijeka namještaja. Potpuno novo osmišljeni koncept vodilica garantuje iznimno tihi hod i visoku opteretivost. Neometan hod i istodobna stabilnost. Merivobox karakteriše i iznimna stabilnost fronti, tako da čak ni kod fronti visokih korpusa nije potrebna dodatna stabilizacija. 

Dizajn i jednostavna montaža

Ravne linije i jedinstveni jezik dizajna karakteristični su za sistem Merivobox. Izradite raznovrstan i nepogrešiv namještaj koji je spoj minimalizma i osebujnosti. Vidljivi dijelovi od metala i kontinuirani koncept boja kreiraju izniman izgled. Karakterističan dizajn stranice, definiran je naglašenom linijom što osigurava uzbudljivo prelamanje svjetlosti. Čista unutarnja linija je dodatno naglašena pokrivnom kapicom. 

Zahvaljujući položaju za zaustavljanje možete jednostavno objesiti fronte, čak i ako je već postavljeno izvlačenje. Čak se i vrlo široke fronte mogu jednostavno demontirati i to može obaviti jedna osoba. Merivobox je zaista dobro promišljen koncept. Bez obzira na to za koju varijantu se odlučite, koraci obrade uvijek su jednostavni, a način namještanja ostaje isti. Jednostavno dođite do preciznih rezultata. 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )