Sve Impuls

Modularni sistem polica

© Volpato

#IMPULS | Talijanska firma Volpato je kreirala savršeno rješenje u vidu regalnog sistema polica - Stili. Ovaj regalni sistem odlično osmišljenog dizajna možete koristiti u skoro svakoj prostoriji, a modularni sistem dozvoljava da elemente i police postavite onako kako Vi to želite i onako kako Vama odgovara.

 

U stambenom kontekstu regalni sistem „Stili“ od poda do stropa može se koristiti u prostoru za spavanje kao garderobni ormar, u dnevnom boravku kao ugrađeni zid / biblioteka ili kao pregrada sobe između dva različita prostora. Opcioni srednji profil koristi se kao veza između zida i vertikalnog strukturnog profila što cijeloj strukturi daje veću krutost i čvrstoću.

U komercijalnom ili usmjerenom kontekstu, „Stili“ se može koristiti, na primjer, u trgovini za izlaganje proizvoda ili u uredima kao police za skladištenje.

Sistem „Stili“ se sastoji od profila, pokrovnog profila, gornjih i donjih nogica, nosača drvenih polica, nosača staklenih polica, zidnih veznika, veznih elemenata i garderobnih cijevi. Sve navedeno možete pronaći u Schachermayer asortimanu.

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodu

( )