Sve Pogled

Predstavite svoj projekat

#POGLED | U našem časopisu za kupce, na web stranici i svim ostalim kanalima svakim člankom pokušavamo odgovoriti na Vaše želje i potrebe. Pored poglavlja „Pogled“ i „Impuls“ gdje donosimo novosti iz svijeta firme i interesantne članke o proizvodima novitetima, u poglavlju „U praksi“ želimo predstaviti zanimljive priče i projekte naših kupaca i partnera.

Pozivamo Vas da se svojim inspirativnim, uzbudljivim i jedinstvenim projektima uključite u kreiranje sadržaja SCH&Partner. Predstavite svoj projekat i tako postanite inspiracija drugima. 

Šaljite nam svoje priče o izuzetnim građevinskim poduhvatima, trendovima u dizajnu ili jedinstvenim i inovativnim idejama za uređenje prostora. Željeli bismo Vas upoznati sa širokom publikom naših medija, bilo da se radi o časopisu SCH&Partner, web stranici schachermayer.ba ili Newsletteru. Radujemo se Vašim pričama, uz moto: Vi imate odličan projekat. Mi ćemo prenijeti dalje.

Ovako to funkcioniše

Javite se e-mailom našem marketingu i navedite sljedeće:

Podaci o projektu
Ime Schachermayer prodajnog predstavnika na terenu koji vas posjećuje
Kontakt osoba 
Kontakt podaci
Informacija da li je projekat podržan od strane firme Schachermayer, bilo artiklima ili na neki drugi način. Međutim, to nije uvjet.

Molimo za razumijevanje ako pojedini projekat nismo u mogućnosti objaviti.

Marketing i IT

T. +387 (0) 33 775 357

E. marketing@schachermayer.ba

 

( )