Sve Impuls

Radna odjeća budućnosti

Kübler Bodyforce serija impresionira funkcionalnošću i dizajnom. © Kübler

#IMPULS | Udobnost i funkcionalnost radne odjeće koju radnici svaki dan nose u različitim uslovima su od velikog značaja za kvalitet pruženih usluga. Kübler je svoje dugogodišnje iskustvo u sektoru radne odjeće uklopio u novu seriju Bodyforce; rezultat je funkcionalan dizajn koji ne ostavlja ništa za poželjeti.

Uglađeni rubovi i nepogrešive linije čine Bodyforce proizvode jedinstvenim, a progresivni reflektirajući elementi u Y-Wing dizajnu se brinu za odličan svjetlosni potpis. Kübler u novoj liniji ujedinjuje funkcionalnost, inovativnost i dizajn. Parcijalni kontrasti u srebreno sivoj, detalji poput šavova u boji ili moderne uspravne ili preklopljene kragne upotpunjuju stil. 

Novi materijali

Osnova nove radne odjeće je tkanje u obliku riblje kosti. Karakterizira ga visoka vlačna čvrstoća i otpornost na kidanje, uz ugodan osjećaj i moderan izgled. Bodyforce se orijentisao na to da radnu svakodnevnicu olakša na najbolji mogući način: Visokoelastični pleteni umetci u predjelu vrata i ramena olakšavaju rad iznad glave. 
Elastični umetci u području nogu daju više prostora za noge čak i u savijenom ili klečećem položaju. Pored toga, dosadno povlačenje kragne i zakopčavanje do vrha brade je prošlost, zahvaljujući integrisanom zaštitnom panelu za vrat i bradu prilikom vjetrovitih dana. Naravno, nova radna odjeća ima i par novih „fazona“: džepovi za telefon, metar i džepovi na bedru su dobili novo CORDURA® pojačanje i sada mogu izdržati i najteže uslove. Dijagonalni džep na grudima pruža dodatni prostor. Za dobru vidljivost, čak i sa velike udaljenosti, brinu se reflektirajuća Y-Krila koja sa strane i na leđima zaokružuju dinamičnu formu odjeće. Sva Bodyforce radna odjeća se prema EN ISO 15797 standardu jednostavno može prati kao i sva ostala industrijska odjeća. U Schachermayer asortimanu je u ponudi i Kübler KIDZ serija za najmlađe majstore. 

Prostor za vaš logo

Ono što je Kübler zadržao i kod Bodyforce linije je veliki prostor na radnoj odjeći namijenjen za logo vaše firme. Uz to, džep na prsima Easy Brand može se otkopčati radi lakše završne obrade. Schachermayer se brine za vaše brendiranje radne odjeće kao. Za više informacija, na raspolaganju vam stoji naše prodajno osoblje. 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )