Sve Impuls

Savršen dodatak za kuhinjske otoke

Sustav za kuhinjski otok KISS nudi mnogo opcija. © Strate

#IMPULS | Otvorene kuhinje su sve popularnije, granica između prostora za boravak i kuhanje sve više nestaje. Iz tog razloga, kuhinjski otoci kao multifunkcionalan prostor, trebaju biti posebno elegantno i funkcionalno dizajnirani. Sustavi za kuhinjske otoke Kiss i Connect idealno su rješenje za dizajnere ili sve one koji su u potrazi za dizajnom, kvalitetom i funkcionalnošću.

Želimo kuhati, ali ne i prskati. Želimo raditi prema receptima s tableta, ali ne držati ništa u ruci. I još kad bi pored sebe mogli puniti pametni telefon, a da ga ne poprska masnoća... Želimo kuhati, ali ne i prskati. Želimo raditi prema receptima s tableta, ali ne držati ništa u ruci. I još kad bi pored sebe mogli puniti pametni telefon, a da ga ne poprska masnoća...

Kuhati bez prskanja

Rješenje je stilski „all-in-one“ sustav za kuhinjske otoke Kiss: zaštita od prskanja, sustav za spremenje i odlaganje. Pored toga, sustav Kiss je opremljen prigušivom rasvjetom, kod koje se i boja svjetla može podesiti i postaviti za pravu atmosferu prilikom kuhanja. Za one koji vole jednostavnije, idealno rješenje je Connect zaštita od prskanja reduciranog dizajna firme Strate, njemačkog profesionalca za okove.

Jednostavno i digitalno

Integriranim utičnicama i opcionim USB priključcima možete digitalno nadograditi svoj kuhinjski otok i istodobno ga zaštititi od neželjenog prskanja prilikom kuhanja, Crna konzola osigurava optimalne veze s vašim omiljenim kuhinjskim uređajima.

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodu

( )