Sve Impuls

Više prostora sa Biohort

Biohort Highline u tamno sivoj metalik boji sa bočnom nadstrešnicom je svestran i nudi prostor za skutere, roštilje i slično.

#IMPULS | Bilo za sitnice poput alata, jastučića za sjedenje, za sportske rekvizite, kao sauna ili kućni ured ili garaža za motor – Biohort za svaku potrebu za prostorom nudi pravo rješenje. Austrijska firma nudi dugotrajna prostorna rješenja od pocinčanog čelika koja osiguravaju mjesto za sve ono što vam se inače nađe na putu.

Volite urednost i često se pitate gdje ostaviti sav alat, pribor za vrt, dječije igračke i slično. Sa vrtnim kućicama iz firme Biohort taj problem postaje prošlost. 

Mnogo iskustva i domišljatosti

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u obradi metala, u firmi Biohort su naučili da je za većinu kupaca od posebne važnosti brza i jednostavna montaža proizvoda. Snalažljivi tehničari su upravo iz tog razloga razvili modul gradnje zasnovan na plug in sistemu, koji omogućava jednostavnu montažu sa tek nekoliko vijaka. Kupac dodatno uz svaku isporuku dobije i slikovito uputstvo za montažu. 

Stabilnost i dugotrajnost

U poređenju sa jeftinim proizvođačima, Biohort kućice su vrlo stabilne zahvaljujući duploj debljini lima. Tome također pridonose razrađeni profili i upotreba vijaka s navojem od nehrđajućeg čelika. Za Biohort proizvode se koriste isključivo metrički vijci od nehrđajućeg čelika koji zadržavaju maksimalnu stabilnost i nakon višestrukih montaža i demontaža. Biohort vrtne kućice imaju najveću ocjenu (12 od 12) na Beaufort skali, odnosno otpornost na vjetar brzine 150 km/h. To znači da nemate brige čak ni kod orkanske oluje ukoliko je Biohort kućica pravilno montirana. Vruće pocinčani, polyamid lakirani čelični limovi iz Bihort-a „nisu zapaljivi“ prema EN 13501-1 (klasa A1). Navedeno garantuje maksimalnu sigurnost i omogućava postavljanje na mjestima osjetljivim na vatru poput kampova i podzemnih garaža. 

Sve ima svoje mjesto

Zahvaljujući opsežnom priboru sve može pronaći svoje mjesto. Police, kuke, vješalice ili kompletni ormarići za opremu se mogu individualno i jednostavno montirati. Prozori, izolacija i električni priključci se mogu dodati po želji što Biohort karakteriše kao top dobavljača za kućicu iz snova.

Web katalog: Više informacija o proizvodima

 

 

( )