Sve Impuls

Blum Revego: novi koncept prostora

©Blum

#IMPULS | Životni prostor u današnje vrijeme ne obuhvaća samo klasični dnevni boravak već uključuje kuhinju i kućni ured. Pogled na sva ta područja nije u svakom trenutku poželjan. Firma Blum je riješila to pitanje novim pocket sistemom Revego. Nježnim dodirom ruke otvara se pogled na skrivenu kuhinju, radno područje ili garderobu.

Nova kategorija proizvoda pocket sistema otvara potpuno nove mogućnosti višenamjenskog korištenja prostora: sa sistemom REVEGO, jedinstvenim sistemom vrata na umetanje s potpuno integriranom tehnikom, otvarate kompletne stambene prostore za upotrebu te ih nakon toga ponovno sakrivate. Bez obzira na to radi li se o primjeni s jednostrukim ili dvostrukim vratima, fronte s potpunim izvlačenjem naizgled nestaju u vlastitom uskom korpusu, tj. sistemu pocket. 

Integrirana pocket izvedba

S obzirom na to da je rukovanje sistemom REVEGO iznimno jednostavno, uopšte nećete primijetiti kakva se složenost krije iza inovativnog rješenja okova. Sistemi pocket odlikuju se udobnošću kretanja i standardom kvalitete firme Blum na koje ste navikli. Za potpuno udobno iskustvo stanovanja. Fiksne širine sistema pocket omogućuju jednostavno planiranje. Bez obzira na to radi li se o primjeni s jednostrukim ili dvostrukim vratima: sistem REVEGO omogućava slobodno oblikovanje namještaja oko sistema pocket te se u trenu može integrirati u izgled kuhinje ili red namještaja. 

Praktična priprema

Dobro osmišljeni sistem pocket već sadrži sve bitne komponente. Time izbjegavate komplikovani prijevoz pojedinačnih dijelova do kupca i njihovo sastavljanje na licu mjesta. Umjesto toga visoki ormar sasvim jednostavno montirajte u radionici ili pogonu te ga pažljivo zapakiranog dostavite krajnjem kupcu. REVEGO također označava brzu i jednostavnu montažu: postavite, poravnajte i pričvrstite prethodno proizvedene sisteme pocket, zatim instalirajte fronte i vodilice, kratko ih namjestite – i gotovo! 

Brzo sakrivanje redova namještaja

Fronte s punim otvaranjem sistema REVEGO u zatvorenom položaju u potpunosti sakrivaju sistem pocket i red namještaja te doprinose savršenom izgledu bočnog razmaka. Pojedini dijelovi za upotrebu se laganim dodirom brzo otvaraju i jednako brzo ponovno zatvaraju. REVEGO uno i REVEGO duo mogu se individualno kombinovati, ali funkcioniraju i samostalno. Različite nazivne duljine omogućuju fleksibilno prilagođavanje odgovarajućoj situaciji ugradnje. Na taj način sistem REVEGO pruža nove poticaje za planiranje prostora i izradu namještaja te stvara veću kvalitetu stanovanja.

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodu

 

( )