Sve Impuls

Dizajn i tehnika: Italiana Ferramenta

© Italiana Ferramenta

#IMPULS | Kuhinjski elementi trebaju biti sigurno i stabilno pričvršćeni kako bi ostali na svom mjestu, bez obzira koliko se upotrebljavali. Ovjesi ormara su kedan od najvažnijih dijelova kuhinje, a često se i ne spominju. Ipak, njihov zadatak „u pozadini“ je veoma važan, jer drže kuhinju na mjestu. Iz talijanske firme Italiana Ferramenta nam dolaze dva tipa nosača: APC1 i Libra H11.

Libra H11

Libra H11 je pogodan za viseće donje elemente za sve vrste namještaja. Brzo i jednostavno se montira sa četiri prethodno izbušene rupe na bočnoj strani, pomoću M6 vijka s ravnom glavom ili euro vijka. Potpuno iskorištavanje unutarnjeg prostora zahvaljujući tankoj bočnoj ploči. Libra H11 omogućava ugradnju u već montirane elemente, jednostavna je i montaža i demontaža. Dio za podešavanje je lako dostupan jer odvijač radi paralelno s bočnom pločom. Za maksimalnu sigurnost brine se patentirano osiguranje protiv prevrtanja. 

APC1

APC1 je dvostrani ovjes za ormare s nevidljivim pričvršćivanjem vijcima. Jednostavna montaža, bez predbušenja. Može se postaviti na ormariće s minimalnim razmakom od 15 mm i podesiv je po visini do 18 mm i dubini do maksimalno 31 mm. Također u APC asortimanu su jedna vrsta zidnih ploča i dvije vrste zidnih šina izrađenih od vrlo debelog pocinčanog ojačanog čelika. Zidne šine i zidne ploče imaju ovalne rupe koje olakšavaju ispravno pozicioniranje i daju mogućnost horizontalnog podešavanja. Dostupne su i dvije različite pokrovne kapice: jedna okrugla verzija za rupe Ø20 mm i jedna četvrtasta verzija za duple rupe Ø12 mm.

WEB KATALOG: Libra H11

WEB KATALOG: APC1

 

( )