Sve Impuls

Dodatni prostor za odlaganje

©VauthSagel

#IMPULS | Iz Vauth Sagela stiže još jedno elegantno rješenje za organizaciju prostora za pohranu, VS ADD® Door.

Više prostora za odlaganje uvijek je dobrodošlo. Pogotovo za stvari koje nam često trebaju i koje želimo brzo imati pri ruci. U tu svrhu „pametni“ ovjesni regal VS ADD® Door koristi prostor koji je prije bio neiskorišten: na unutarnjoj strani vrata ormara, na unutarnjoj strani ormara ili na bilo kom mjestu u prostoriji.

VS ADD® Door donosi novu preglednost i u samo nekoliko koraka se može prilagoditi i proširiti. Nije ni čudo što ljubitelji prostora za pohranu vole ovo rješenje s policama.

Montaža je vrlo jednostavna. Profili s rasterom pričvršćuju se na unutarnju stijenku ormara, unutarnju stranu vrata ormarića ili na zid te služi za prihvat i držanje VS ADD® Door ovjesnih elemenata ili polica.

Za bilo koju prostoriju

VS ADD® Door se može koristiti u kuhinji kao dodatni prostor pohranu začina, kuhinjskog pribora i slično. U kupatilu čuva vaše ručnike i proizvode za higijenu. Regal je savršen i za ostave gdje donosi urednost i preglednost. VS ADD® Door osigurava dodatan prostor za odlaganje u svakoj prostoriji.

Važno je napomenuti da sve elemente i police možete lako podesiti po visini u skladu sa vašim potrebama. Dostupne su različite police i moduli za različite funkcije i mogu se mijenjati vrlo jednostavno.

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )