Sve Impuls

Elektronska libela Go! smart

Kompaktan oblik i integrirani magneti omogućuju da se ovaj uređaj koristi za podešavanje ugla listova pile. © SOLA

#IMPULS | Digitalna libela GO!smart firme SOLA kombinira funkcije libele, mjerača nagiba i uglomjera u jednom uređaju. Opremljen osvjetljenim zaslonom i magnetnom površinom s V-utorom, ovo je kompaktan višenamjenski uređaj. Zahvaljujući Bluetooth tehnologiji, GO! smart se može koristiti zajedno s besplatnom aplikacijom SOLA Measures i praktičnim dodatnim funkcijama.

GO! smart mjeri nagibe i uglove s najvećom preciznošću. Zahvaljujući kompaktnom obliku i integriranim magnetima, uređaj je, između ostalog, idealan za podešavanje ugla listova pile. Razvijen za najviše zahtjeve u pogledu tačnosti, GO! smart garantira precizno izmjerene uglove kod kosih rezanja. Mjerne vrijednosti prikazuju se u °,% (stepen/procenat), mm/m (milimetar/metar) i in/ft (palac/stopa). S funkcijom „Hold“, trenutne izmjerene vrijednosti mogu se „zamrznuti“ na zaslonu, a ugao se lako može prenijeti pomoću funkcije „Inc“.

Savršeno očitavanje u svakom položaju

Bilo u normalnom ili obrnutom položaju - praktični GO! smart se može koristiti na više načina. Zahvaljujući jakim magnetima i integriranom V-utoru na donjem dijelu, GO! smart se čak i na cijevima održava bez klizanja. Kod obrnutog ili okrenutog mjerenja, digitalni osvijetljeni zaslon se automatski rotira. Optimizirani ekran omogućuje jasno očitavanje rezultata mjerenja iz svakog ugla. 

Kompaktna veličina - koncentrirana snaga

S duljinom od samo osam centimetara, kompaktni GO! smart nalazi svoje mjesto u svakom koferu za alat. Zahvaljujući torbici za remen koja je uključena u opseg isporuke, GO! smart se može u bilo kojem trenutku pričvrstiti na remen, spreman za upotrebu. 

SOLA Measures - pametne dodatne funkcije

Raditi učinkovitije i štediti vrijeme - besplatna aplikacija SOLA Measures to omogućuje. Aplikacija bežično putem Bluetooth tehnologije povezuje GO! smart s mobilnim uređajem i nudi brojne korisne funkcije. Primjerice, izmjerene vrijednosti mogu se prenijeti na mobilni uređaj u stvarnom vremenu ili se funkcije na mjernom uređaju mogu kontrolirati putem aplikacije. Podaci u stvarnom vremenu, poput datuma i vremena, automatski se bilježe u preglednu memoriju pri svakom mjerenju. Uz to, svakoj izmjerenoj vrijednosti mogu se dodati bilješke, fotografije i videozapisi. Praktičan alat u aplikaciji je Foto-Overlay Export. To znači da se stvarne radne ili mjerne situacije mogu fotografirati mobilnim uređajem, pri čemu se podaci u stvarnom vremenu poput izmjerene vrijednosti, datuma i vremena prikazuju i spremaju direktno na fotografiju. Tako se rezultati mjerenja mogu brzo i jednostavno podijeliti s timom. Zahvaljujući jednostavnoj navigaciji kroz izbornik, aplikacija je razumljiva i jednostavna za upotrebu. Pogodna je za iOS i Android.

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodu

 

( )