Sve Impuls

Klizni okov talijanskog dizajna

#IMPULS | U firmi Terno Scorrevoli se oduvijek pazi da je dizajn minimalistički i funkcionalan. Osnova takvog dizajnerskog procesa je kreirati sisteme visokih performansi, kombinujući funkcionalnost i održivost.

Već 70 godina talijanska firma dizajnira i proizvodi klizni okov za namještaj i vrata. Tokom svih tih godina su konstantno radili na inovacijama kao i konstantnom unapređenju postojećih sistema. Širok asortiman proizvoda, fleksibilnost kojom su se distancirali od konkurencije, kvalitet proizvodnje, u potpunosti „Made in Italy“, su konkretni i opipljivi odgovori na rastuće i sofisticirane potrebe modernog dizajna.

Istraživanje i razvoj

Izazov je velik: biti u mogućnosti kreirati proizvode u bitnim dimenzijama, u skladu sa smjernicama modernog dizajna, vrlo pouzdane, koje je jednostavno ugraditi i u skladu s potrebama sektora. Potrebne su ideje, prostor za eksperimentiranje, jasna vizija budućnosti i ulaganja. 

Terno Scorrevoli nudi okove za klizna vrata od drveta, metala i stakla, različitih nosivosti i izvedbi. U Schachermayeru možete pronaći linije Terno Magic i Terno Step Basic, kompletne garniture okova za klizna vrata sa svim potrebnim priborom i vodilicama.

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )