Sve Impuls

Čvrsto i lijepo

© Tilo

#IMPULS | Svakodnevno se susrećemo sa raznim odlukama i često moramo birati između funkcionalnosti i dizajna. Kako bi bilo da neko za nas odluči i sve želje ujedini u jedan proizvod? Firma Tilo, specijalist za podove je sa svojim Rigid vinilnim pločama donijela na tržište jedan robustan, vodootporan, izuzetno čvrst i istovremeno impresivno autentičan vinil pod.

Tamo gdje se živi, ostaju tragovi: U kući punoj života stvari se prosipaju, prolijevaju, predmeti klize po podu, a kućni ljubimci trče uokolo. I upravo tako i treba da bude, samo se pritom ne trebate brinuti za pod. A to ne morate činiti sa Rigid pločama, također poznatim kao Rigid vinil, jer obojena površina otporna na prljavštinu i stabilan srednji sloj čine Rigid vinil optimalnim rješenjem za sve koji imaju užurbanu svakodnevicu. 

Izuzetno otporan

Uklapaju se u svaki životni prostor: bilo da se lako održavaju i odbijaju prljavštinu u predsoblju, sigurni i izdržljivi u kupaonici, bliski pravom drvu u dnevnoj sobi ili elegantni, vodootporni i topli za noge u kupaonici ili kuhinji.

Rigid vinil se sastoji od 0,3 ili 0,55 mm vinila, dekor-LVT folijom sa imitacijom drva ili kamena, jezgra obogaćena krečnjakom i IXPE podloga s novom tehnologijom pjenjenja za izoliranu udarnu buku. Vinilna noseća ploča je ispunjena krečnjakom tokom proizvodnje za bolja termoplastična svojstva. Pod je čvršći i stabilniji, utori se mogu tačnije i preciznije postaviti, a povećava se i snaga „klik spoja“.  

Osam dekora

Trenutno, Rigid ploče su dostupne u osam izvedbi (npr. hrast makadamija, pješčani hrast ili prirodni škriljevac), dva formata (pod, seljački pod) i dvije završne obrade: Softsynchron reljefni podovi izgledaju iznimno slično prirodnom drvetu i osiguravaju izvrstan doživljaj bosih nogu. Pješčani podovi s prirodnim, modernim izgledom kamena stvaraju jedinstvenu atmosferu.

Podovi su stopostotno vodootporni, jer su izrađeni od plastike i stoga se mogu postaviti i u vlažnim prostorijama s kratkotrajnom vlažnom klimom do 80 posto relativne vlage, uključujući povremeno prskanje vodom. Osim toga, inovativna četveroslojna struktura poda i integrirana izolacija od udarne buke IXPE osiguravaju tihe korake u usporedbi s laminatom ili pločicama. Podovi se mogu polagati plivajući ili lijepiti po cijeloj površini, a prikladni su i za renoviranje zbog male ugradbene visine.

Zbog svega navedenog, Rigid vinil je energetski efikasno rješenje koje se može reciklirati do 100%: toplina se optimalno provodi i podne ploče se ne moraju razdvajati u pojedinačne slojeve prilikom odlaganja.

 

WEB KATALOG: Podovi za vlažne prostorije
 

( )