Sve Pogled

Kupujte iz udobnosti Vašeg doma

#POGLED | Schachermayer web katalog Vam je uvijek dostupan. Bilo da sjedite u svojoj kancelariji ili kod kuće zbog novih okolnosti, putem računara ili pametnog telefona možete saznati sve informacije vezane za željeni artikl.

Već ste sigurno primijetili našu novu stranicu. Krajem 2019. godine, Schachermayer se prezentovao u sasvim novom ruhu. Stranica je svedena na osnove, optimizirana za mobilne uređaje i prilagođena korisniku.

Odmah na početnoj stranici našeg novog website-a možete pronaći najvažnije informacije o firmi Schachermayer. Putem direktnih linkova pristupate Portalu za partnere, cjelokupnom asortimanu u web katalogu, uslugama, aktuelnim novostima, informacijama o firmi kao i mogućnosti zaposlenja u Schachermayeru.

Optimizirano za mobilne uređaje

Naša nova web stranica je optimizirana za mobilne uređaje – jednostavna navigacija i ugodno čitanje putem pametnog telefona je sada moguća. Stranica je kompletno prilagođena korisnicima, pregledna i jasno struktuirana. Jednim klikom pristupate Portalu za partnere ili se vraćate natrag na stranicu sa novostima o projektima kupaca i novim proizvodima ili na stranicu sa uslugama.

Portal za partnere

Portalu za partnere pristupate preko glavnog menija koji je smješten u gornjem desnom uglu stranice ili preko direktnih linkova na određene kategorije proizvoda. Kao i prije, ovdje ćete pronaći sve servise Portala za partnere kao što su katalozi za listanje, košarica, različiti dokumenti, popisi artikala ili kreiranje etiketa.

Web katalog prikazuje artikle iz našeg asortimana sa cijenama bez PDV-a. Jednim klikom na gumb „Naručiti“ korisnici se preusmjeravaju na webshop:

  • postojeći SCH-partneri se prijavljuju ili po potrebi traže pristup webshopu
  • novi kupci zatraže registraciju preko Online obrasca

Korisnicima su dodatno, u bilo koje vrijeme, dostupne njihove individualne informacije (nalozi, računi, odobrenja, i drugo). 

Ukoliko se još niste registrirali, zatražite svoje korisničko ime kod naših kolega na terenu ili u našem Odjelu za marketing i IT.

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

KONTAKT

Odjel Marketing i IT

T. +387 (0) 33 775 359
E. info@schachermayer.ba

 

 

( )