Sve Impuls

Tesla u kuhinji

Nikola Tesla One © Elica

#IMPULS | Dizajn i inovacija iznad svega. Rješenja razvijena kako bi u svaku kuću donijela čist zrak. Sofisticirani materijali i vrhunska tehnologija, kombinovani sa konstantnim istraživanjem i razvojem, je sve ono što je firma Elica iz Italije.

Nikola Tesla ONE je prva indukcijska ploča sa napom, opremljena naprednom tehnologijom, impresivnog dizajna kojeg karakterišu jake linije i visokokvalitetni materijali. Inovativan proizvod iz Elice kombinuje funkcije dva uređaja u jedan proizvod.

Nikola Tesla One posjeduje sve prednosti indukcijskih ploča poput brzog kuhanja i lakog čišćenja. Ipak, Elica je dodala specifične tehnologije poput funkcije „double bridge“ koja omogućava spajanje dviju zona za kuhanje kako bi se mogle koristiti i velike posude. Napa, centralno pozicionirana, dostiže visoke nivoe performansi, u smislu usisavanja pare, nivoa buke i energetske efikasnosti (A+). Zahvaljujući direktnoj vezi sa indukcijskom pločom, napa prima informacije od zona za kuhanje i automatski podešava idealnu jačinu usisavanja pare, tako da se korisnik jedino treba brinuti o kuhanju, a u isto vrijeme se smanjuje potrošnja energije. Nikola Tesla One je dostupna u obje izvedbe: sa odvodom ili recirkulacijom i pogodna je za svaki tip prostora, a zahvaljujući mnogim dodacima, zadovoljava sve instalacijske potrebe. Kod izvedbe sa recirkulacijom, nova generacija keramičkih filtera je lako dostupna sa gornje strane ploče, čineći čišćenje i održavanje „mačijim kašljem“. Rešetka filtera i sam filter su ekskluzivnog dizajna, posebna pažnja je posvećena svakom detalju.

WEBKATALOG: Više informacija o proizvodu 

( )