Sve Impuls

Najbolja obrada za čvrsti čelik

Brusna lamelna ploča SLTflex © Lukas-Erzett

#IMPULS | Kod čeličnih konstrukcija ili u industriji kontejnera, zavareni šavovi i nehrđajući čelik moraju se u velikoj mjeri brusiti. Pomoću pravih alata ove zahtjevne poslove je lako obaviti.

U proizvodnji čeličnih konstrukcija, mašinskoj industriji ili u proizvodnji kontejnera jedan od češćih izazova je obrada radijusa i različitih zavarenih spojeva. Velike površine građevinskog čelika moraju biti brušene, jednako kao i legure otporne na kiselinu, hrđu i toplinu. Sistemi za industriju u djelatnostima kao što su hemija i procesno inžinjerstvo zahtijevaju glatke površine. U Lukas asortimanu pronaći ćemo prave alate za takve, ali i druge zadatke.

Primjer alata za brušenje i poliranje posebno pogodnih za proizvodnji čeličnih konstrukcija, mašinskoj industriji ili u proizvodnji kontejnera:

  • Brusna ploča SLTflex
  • Brusni trnovi za nehrđajući čelik
  • Brusna sredstva TF za nehrđajući čelik
  • Obrnuti odstranjivač Z3 univerzalni unutarnji

Brusna ploča SLTflex

Glavna osobina fleksibilnog diska za brušenje SLTflex je jednostavna obrada teško dostupnih područja. Razmjerno mala jezgra od smole omogućuje veliko izbočenje brusnih lamela. One se dobro prilagođavaju neravnim površinama čak i u uskim prostorima i zahtijevaju malo napora u radu. Brusna zrna se nanose u više slojeva na vanjskoj strani lamela. To poboljšava kvalitet rada i znatno produžuje vijek trajanja. S ovim prednostima, ovaj je alat bolja alternativa od konvencionalnih brusnih ploča ili diskova.

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodu

Trnovi za brušenje

Lukas trnovi za brušenje nehrđajućih čelika zadovoljavaju posebne zahtjeve povezane s tako kvalitetnim materijalima. Iż tog razloga su ovi trnovi usklađeni s relativno mekanim materijalima i onima s niskom toplinskom vodljivošću. Brusna tijela ne sadrže željezo, sumpor ili halogene. Tako je od samog početka isključen rizik za pojavu korozije. Brusni valjci TF od ojačane brusne tkanine za nehrđajuće čelike osiguravaju optimalnu kvalitetu površine. Ovaj abrazivni flis i tkanina imaju normalan korund kao brusno zrno i ojačanje u tkanini. Kada se koristi kao kombinirani valjak postiže posebno visoku stopu uklanjanja uslijed jednoličnog korištenja.

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodu

Obrnuti odstranjivač Z3 Univerzal

Obrnuti odstranjivač Z3 Univerzal unutarnji odstranjuje dijelove gdje su inače nedostupni: iznutra. Njegovi rezni rubovi su zakošeni na 45 ° i okrenuti prema nazad. Na taj način se trn može voditi po unutrašnjosti otvora spremnika i cijevi ili rupa, tako da se otvori na stražnjoj strani obrađuju  i skidaju nepotreban materijal.

LUKAS-ERZETT GmbH & Co. KG

Kao jedan od tehnološki vodećih proizvođača sustavnih rješenja za brušenje, glodanje, rezanje i poliranje, firma LUKAS-ERZETT GmbH & Co. Sa sjedištem u njemačkom Engelskirchenu, specijalizirana je za proizvodnju, trgovinu i savjetovanje u segmentu alata i pribora za brušenje, poliranje i rezanje. Svi proizvodi firme LUKAS-ERZETT sinonim su za najviši kvalitet, siguran rad, dug vijek alata, izvrsnu ergonomiju i pružaju najbolji rezultate pri brušenju, rezanju, glodanju, poliranju ili graviranju.

VIŠE INFORMACIJA: Lukas-Erzett GmbH & Co. KG

( )