Sve Pogled

Novi online katalozi za listanje

Svijet proizvoda nudi novu kategorizaciju proizvoda.

#POGLED | Naši katalozi su već desetljećima omiljeni izvori informacija koji pružaju dobar pregled određenih tematskih cjelina. Kako prenijeti ovu dodatnu vrijednost za kupce na savremeni digitalni nivo, skoro već godinu dana je tema velikog i složenog projekta u produkt marketingu.

U mnogim branšama, prava informacija u pravo vrijeme nije samo značajna konkurentska prednost nego i važan faktor efikasnosti i kvaliteta. Novi digitalni katalozi za listanje su po prvi put predstavljeni na ovogodišnjem BWF sajmu inovacija u Linzu. Osvježenjem kataloga za listanje je došlo do nove podjele kao i do kategorizacije naših grupa proizvoda, što će u budućnosti omogućiti laku i intuitivnu pretragu. Opširne informacije u web katalogu u sklopu obnove će se ubuduće ažurirati i u katalozima za listanje, te tako značajno poboljšati jednostavnost korištenja. 

Svijet proizvoda i tematski svijet

Katalozi za listanje će u budućnosti biti podijeljeni na Svijet proizvoda i Tematski svijet. Kompletan asortiman će biti prezentovan kroz dvanaest novih kategorija proizvoda. Navedene kategorije proizvoda će dalje biti podijeljene u jednostavne grupe proizvoda kako bi se omogućila brza i struktuirana predselekcija. Za sve ovo, nije potrebna prijava na Portal za partnere. Kupci i svi zainteresovani mogu tako jednako koristiti informacije iz Svijeta proizvoda. Time je postignut cilj lakšeg snalaženja i intuitivnog upravljanja kao i olakšana pretraga.

Novi sistem poboljšava interakciju između kataloga za listanje i web shopa na svim razinama. Mapiranje asortimana je znatno pojednostavljeno. Velika količina vrijednih informacija također se može odmah vidjeti u online katalozima. Pored toga, proizvode iz online kataloga za listanje možete direktno dodati u košaricu. To štedi vrijeme, novac, a sigurno i živce. Novi vizualni jezik je sam po sebi jasan i korisnika jednostavno vodi kroz kategorije i grupe proizvoda. 

U Tematskom svijetu su tradicionalne printane brošure prikazane kao katalozi za listanje.

NOVI KATALOG

( )