Sve Impuls

Novi Twist

© Bachmann

#IMPULS | Postoje proizvodi koje ne treba mijenjati, nego samo dodatno razvijati i poboljšavati. Upravo jedan od takvih je utičnica Twist iz firme Bachmann. Sa serijom Twist 2, proizvod koji je zabilježio veliki uspjeh na tržištu – Twist je u pogledu tehnologije, dizajna i komfora dodatno optimiziran i unaprijeđen za svakodnevnu upotrebu.

Novi Twist 2 ima mnoge prednosti: utičnica se automatski otvara pritiskom na dugme i jednostavna je za korištenje. Anti-Fingerprint zaštitni premaz sprječava otiske prstiju na površini u crnoj boji ili boji nehrđajućeg čelika. Brzo i jednostavno čišćenje utičnice Twist 2 je također moguće: pokrivna kapa se jednostavno skida, tako da se zavučena prašina može lako ukloniti. 

Okruglo ili kvadratno

Uz Twist 2, visokokvalitetne površine ne samo da osiguravaju lijep izgled, već i ugodan osjećaj. Zbog toga, nova utičnica iz firme Bachmann privlačni pažnju, bilo u kuhinji, dnevnom boravku ili homeoffice-u. Pritom, možete birati između dva dostupna oblika: okrugli i kvadratni. Kod oba modela, utičnica se automatski otvara laganim pritiskom na dugme u sredini. Mehanizam otvaranjaje opremljen integriranim prigušivačem. Nakon upotrebe, poklopac se jednostavno i sigurno ručno zatvara. 

Brzo punjenje

Okrugla ili kvadratna – to je stvar ukusa, ali brzo punjenje ne smije doći u pitanje kada je u pitanju današnja tehnologija. Twist 2 omogućava navedeno svojim 22 Watt USB A/C punjačem. Zahvaljujući kompaktnom obliku i maloj dubini ugradnje, Twist 2 dodatno štedi prostor prilikom ugradnje na radnu površinu ili pisaći stol. Dovod električne energije je postavljen blizu kućišta, tako da je ugradna dubina utičnice samo oko 40 milimetara.

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodu

( )