Sve Impuls

Profinjena ravnoteža

© Elica

#IMPULS | Još jedan proizvod iz dobro poznate Elica serije Nikola Tesla je od sada u našoj ponudi. Nikola Tesla Prime je jedinstven i unikatan proizvod, modernog industrijskog dizajna. Rafinirani materijali i linije su dizajnirani da uljepšaju kuhanje i učine ga ugodnijim.

Profinjena ravnoteža estetskih i funkcionalnih detalja: elegantna aluminijska rešetka koja skriva sistem za ekstrakciju može se koristiti i kao praktična polica. 

Promišljen dizajn

Četiri neovisne zone za kuhanje skrivene su crnim kaljenim staklom, u sredini elegantna i robusna rešetka skriva snažno usisno područje koje se može koristiti i u automatskom načinu rada putem tehnologije Autocapture. Odabir otpornog materijala kao što je lijevano željezo omogućuje drugu upotrebu prostora koji u trenucima kada vam ne treba funkcija nape, može postati praktičan nosač za posude, čak i one vruće ili za bilo koji predmet. 

Olakšano održavanje

Filter za masnoću i regeneracijski filter za neugodne mirise visoke učinkovitosti se mogu ukloniti odozgo bez ikakvog napora. Na isti način moguće je pristupiti unutarnjem dijelu za čišćenje od slučajnog curenja iz posuda. Osim toga, poseban ventil omogućuje ispuštanje svake prolivene tekućine, kako bi se osigurala maksimalna higijena u vašoj kuhinji. Posebna lampica za indikaciju će zasvijetliti na uređaju kada bude potrebno zamijeniti filtere.

NikolaTesla Prime S+ dodatno ima Bridge funkciju koja omogućava spajanje dviju zona za kuhanje u jednu veću kako bi stalo predimenzionirano posuđe.

Korisne funkcije

Indukcijska ploča sa integrisanom napom je opremljena i pametnim tajmerom kojim možete podesiti isključivanje uređaja nakon određenog vremena. Odgođeno isključivanje se može koristiti tako što će nakon kuhanja uređaj ostati uključen, kako bi napa u potpunosti uklonila neugodne mirise i ostatak vlage. 
Pored mnogih korisnih dodatnih funkcija, bitno je napomenuti da Nikola Tesla Prime S proizvodi veoma nizak nivo buke. 

Kako je sve više rasprostranjena tendencija dizajna „open-plan“ kuhinja koje su povezane sa dnevnim boravkom, veoma je važno da postoji napa koja ima veliki kapacitet usisavanja zraka, a pritom je veoma tiha kako ne bi narušavala svoje okruženje. Zahvaljujući Comofort Silence tehnologiji, nivo buke koju proizvode Elica nape pri maksimalnoj brzini ne smeta i ne nadglašava normalan razgovor osoba u blizini. 

Kao i sve Elica nape, i Nikola Tesla Prime S je jednostavna za montažu, održavanje i čišćenje.

WEB KATALOG: Elica Nikola Tesla pultne nape
 

( )