Sve Pogled

Olakšano odlučivanje

Referentni artikli poput onih potrebnih ili opcionalnih dodatnih artikala, kao i lista artikala u istoj kategoriji, pomažu Vam odabrati proizvod koji Vama najviše odgovara. © XPS

#POGLED | Schachermayer web katalog sa preko 57.000 artikala nudi širok i raznovrstan asortiman. Kako bi Vam pomogli da pronađete željeni proizvod koji odgovara Vašim potrebama, pored upoređivanja artikala, nudimo Vam i listu referentnih proizvoda. Također, iz web kataloga možete preuzeti mnoge podatke u CAD/CAM formatu za Blum-ove proizvode.

Online trgovine kupcima nude mnogo mogućnosti za posebnu pretragu željenih artikala. Zbog prevelikog izbora proizvoda, često na prvi pogled ne možete pronaći onaj željeni. Schachermayer je u svom web katalogu razvio alate koji kupcima olakšavaju pretragu, omogućavaju upoređivanje širokog izbora proizvoda i nude preglednu listu referentnih artikala. Prednosti za kupce se ogledaju u uštedi vremena, pregledu odgovarajućih proizvoda na jednom mjestu i upoređivanju troškova različitih brendova. 

Upoređivanje artikala

Sa alatom „Upoređivanje artikala“, koji se na portalu za partnere nalazi desno ispod proizvoda, Schachermayer je omogućio olakšano upoređivanje proizvoda, neovisno o brendu. 
Alexander Stellner, voditelj marketinga proizvoda: „Svi naši napori su usmjereni na to da kupcima ponudimo što bolju uslugu u smislu efikasne pretrage proizvoda, korisnih informacija i pouzdanog izbora proizvoda u Online katalogu.“

Referentni artikli

Kako bi se kupcu pružila podrška u potrazi za pravim proizvodom u web katalogu, pregledno su prikazani referentni artikli koji pripadaju proizvodu - podijeljeni u područja „Potrebni dodatni artikli“ i „Dodatni artikli - opcija“. Kupac više ne mora pojedinačno tražiti artikle koji bi ga mogli zanimati, već na popisu ima jasno navedene proizvode, uključujući i cijenu. 

Blum CAD/CAM podaci

Schachermayer u svom web katalogu nudi dodatnu uslugu za oko 4.000 Blum proizvoda: kod svakog proizvoda, uključujući i setove, postavljen je link za preuzimanje različitih datoteka za lakše planiranje u CAD/CAM formatu. Blum i Schachermayer pružaju optimalnu podršku prilikom planiranja i realizacije Vaših projekata. Direktan link do CAD/CAM Blum servisa nudi pregled dostupnih podataka. 3D-skice proizvoda ili 3D upute za sklapanje, 2D skice za proizvodnju, 2D prikazi ugradnje ili kompletni CAD-paketi, sve to je dostupno putem navedenog servisa. 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )