Sve Impuls

Radna odjeća za održivost

© Fristads

#IMPULS | Fristads je napravio ogroman korak naprijed u održivom razvoju novih proizvoda. 2022. godine lansirat će se prva kolekcija zaštitne odjeće visoke vidljivosti na svijetu koja će biti proglašena ekološkim proizvodom. Revolucionarna karakteristika ove kolekcije je izuzetno atraktivna cijena, koja je čak i nešto niža od dosad najpopularnije Fristads Hi-Vis Collection PLU. Održivo ne znači obavezno i skupo.

Funkcionalnost i cijena nove održive GPLU (Green PLU) kolekcije temelje se na popularnoj PLU liniji zaštitne odjeće visoke vidljivosti. Međutim, kolekcija je revidirana, modernizovana i poboljšana. GPLU kolekcija se sastoji od 70% recikliranog poliestera iz PET flaša i 30% bio-pamuka. Periva je industrijski na 75°C i zahvaljujući harmonika umecima na pojasu, iznimno je udobna i izdržljiva u isto vrijeme. 

Upcycling

Plastični otpad je problem. Plastični otpad u moru je ogroman problem. Najveći od plastičnih otoka koji pluta u našim oceanima je 1,5 puta veći od Europe – većinom su to PET flaše. Budući da je u našim rukama kako se ponašamo prema našoj planeti Zemlji, GEBOL uvodi „Upcycled“ 2022. Pod brendom „Upcycled“, austrijska firma GEBOL na tržište donosi radne rukavice napravljene od recikliranih PET flaša. Kao zaštitni premaz je većinom korišten prirodni kaučuk. Kolekcija se sastoji iz dva modela u grubljem i finijem pletivu. Dostupne su četiri prirodne boje za koje su kao uzor poslužile voda i biljke. U svakom paru rukavica se nalazi plastika iz 1,5 reciklirane PET flaše. Oba proizvoda pronađite u novom PSA 2023 katalogu.

WEB KATALOG: Fristads radna odjeća

WEB KATALOG: Gebol zaštitna oprema

Katalog PSA 2023

( )