Sve Impuls

Rešetke i gazišta

#IMPULS | Rešetke su građevinski elementi s malom težinom koji istovremeno imaju veliku nosivost i „transparentnost“ ili preglednost. Oblikovani spoj nosivih profila i okviri čini rešetke vrlo stabilnim i vizualno privlačnim proizvodom.

Arhitekti i građevinski inžinjeri postižu povoljna, često i neobična rješenja, primjenom rešetki u kombinaciji sa drvetom, staklom ili kamenom. Različite mogućnosti izvedbe letvica rešetke omogućuju interesantne strukture površine, a prednosti su nenadmašne. Dobra propusnost za svjetlost i zrak, velika nosivost s malom težinom, laka ugradnja i uklanjanje, neklizajuća površina i činjenica da se tekućine i prljavština ne mogu skupljati, samo su neki od argumenata u prilog primjene rešetki.

Široka primjena

• kao izuzetno robusna, sigurna i lagana zaštitna obloga, rešetka je neophodna u svim područjima teške industrije
• rešetke se postavljaju u svim rafinerijama, elektranama, željezarama, rudnicima i na naftnim platformama
• svaki proizvođač čeličnih konstrukcija, metalac i bravar trebaju rešetke u svom zanimanju
• rešetka se sve češće koriste u logističkoj industriji kao podloge za različite platforme ili kao  podne obloge
• arhitekti i građevinari uključuju rešetke kao estetski i istovremeno vrlo funkcionalan proizvod, bilo da je riječ o ukrasnoj fasadnoj oblozi, stropnom ovjesu ili zaštiti od sunca.

Rešetke po mjeri

Materijal, obrada, veličina, struktura mreže i otpornost na klizanje precizno su prilagođeni vašim zahtjevima. Više nema ograničenja za vašu kreativnu slobodu, bilo u smislu konstrukcije ili estetike. Pojedinačni rezovi s ravnim i okruglim isječcima ili rezovima jednako su mogući kao i posebne kombinacije materijala ili individualne specifikacije. 

Za više informacija obratite se našem prodajnom osoblju.

Preuzmite brošuru "Rešetke i gazišta 2021"

 

 

( )