Sve Pogled

Schachermayer usluge

#POGLED | Sa Schachermayer uslugama naši kupci mogu pokriti značajan dio inače dodatnih usluga. Naš predani tim svaki dan daje najbolje od sebe kako bi Vama isporučio naručenu robu što je brže moguće. Sa našim uslugama, nudimo značajnu dodanu vrijednost na više nivoa i tako pridonosimo uspjehu firme, a i šire.

Narudžbe

Osnovna ideja naših usluga je da svakodnevni radni proces bude što lakši i jednostavniji. Posebno u području narudžbi nudimo različite savremene mogućnosti, koje olakšavaju rad naših kupaca. Putem Portala za partnere na kojem možete pronaći de facto sve, putem mobilne aplikacije Schachermayer Scan, ili putem nešto tradicionalnijih načina kao što je komunikacija mailom ili telefonom gdje će Vam naše ljubazno prodajno osoblje pomoći oko izbora najboljeg rješenja za Vas. 

Etiketiranje

Na Portalu za partnere možete napraviti svoje vlastite etikete sa bar kodom za proizvode koje naručujete u Schachermayeru. Po želji, na njih možete dodati fotografiju proizvoda, standardnu količinu narudžbe, cijenu, EAN kod i drugo. 

Pakovanje

U Schachermayeru smo i u području pakovanja ažurni i spremni za sve zahtjeve. Naručeni proizvodi su sortirani i sigurno zapakovani u pakete, koleta i na palete. Osjetljiva i lomljiva roba je posebno zaštićena i označena. 

Isporuka

Isporuku vršimo preko naših partnera prevoznika. Sve pošiljke otpremljene sa našeg skladišta u Sarajevu nastojimo dostaviti u roku od 24 – 48 sati. Roba naručena sa skladišta u Linzu (Austrija) se isporučuje u roku od 7 – 10 radnih dana. Ukoliko Vaša narudžba sadrži i artikle sa skladišta u Sarajevu i artikle sa skladišta u Linzu, možete birati da Vam se roba isporuči u više isporuka (prvo artikli sa skladišta u Sarajevu, pa onda ostatak) ili u jednoj isporuci, nakon što stigne roba iz Linza. Pored isporuke na adresu, svoje naručene proizvode možete i lično preuzeti sa našeg skladišta. Dovoljno je samo prilikom narudžbe napomenuti da je roba za preuzimanje. 

( )