Sve Impuls

Svestran među sistemima vodilica

Tandem u dnevnoj sobi © Blum

#IMPULS | Skriveni sistem vodilica TANDEM je svestrano rješenje za vaše ideje od drveta. Zahvaljujući velikom rasponu, posebno ste fleksibilni kada je u pitanju dizajn. Izaberite iz širokog spektra nazivnih duljina, različitih tipova izvlačenja i nosivosti kao i tehnologija kretanja za tiho i lagano otvaranje/zatvaranje.

Posebna prednost TANDEM-a je široki program. Skriveni sistem vodilica podržava opterećenje do 30 kg i dostupan je kao puna ili djelomična izvlaka. Također, dostupne su nazivnih duljina od 250 do 650 mm. 

Lakoća za vijek trajanja namještaja

TANDEM sistem vodilica karakteriše glatki rad bez napora. Plastični valjci koji se malo troše osiguravaju bolju distribuciju težine ladice i nema habanja metala. Zahvaljujući Blum tehnologijama kretanja, ladice se potpuno tiho otvaraju i zatvaraju. 

Stabilnost

Sa skrivenim sistemom vodilica su moguća vrlo široka, visoka i duboka izvlačenja blizu poda. Zato što je stabilan i ima dobru vrijednost poniranja – čak i kada je ladica potpuno napunjena. Vaši kupci time dobivaju vrijedan prostor za pohranu u svim prostorijama. 

Široka primjena

TANDEM u hodniku. Namještaj u hodniku nudi prostor za mnoge sitnice. Također, i velike stvari bi trebale biti dobro spremljene – idealno u visokim, širokim izvlakama. Impresivne vrijednosti progiba i nosivost do 30 kg omogućuju vam da implementirate izvlačenje blizu poda i pohranite teže i veće stvari. 

TANDEM u kupatilu. U kupaonici su osmišljena sofisticirana rješenja namještaja. Sa TANDEM programom moguće je realizirati široke ladice sa kratkim nazivnim duljinama – sa stabilizatorom stranica (opcionalno). 

TANDEM u dnevnoj sobi. Ostvarite svoje ideje za namještaj, npr. veoma široki elementi za izvlačenje, niske ploče ili police za izvlačenje. Za široke izvlake sa kratkim nazivnim duljinama, BLUM je razvio stabilizator stranica. Zahvaljujući BLUMOTION tehnologiji, zatvaranje je lagano i tiho. 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

 

( )