Sve Impuls

Tectus Energy za drvena ulazna vrata

© Simonswerk

#IMPULS | Za visoko kvalitetna vrata SIMONSWERK nudi potpuno skriveni sistem spojnica TECTUS kao sveobuhvatnu liniju proizvoda sa velikim brojem različitih modela. TECTUS Energy sa integrisanim prijenosom energije omogućava upotrebu elektronskih sigurnosnih komponenti i komponenti komfora bez vidljivih kablova. Novo u asortimanu je TE 680 3D FD Energy kod korištenja skrivenih spojnica na ulaznim drvenim vratima sa falcom.

Zbog sve većeg broja upita za elektronskim sigurnosnim komponentama i komponentama komfora za vrata, SIMONSWERK kao specijalist za spojnice sada i za ulazna drvena vrata sa falcom nudi varijantu skrivene spojnice sa nevidljivim prijenosom energije. Ugradnjom spojnica krilo i štok vrata se ni na koji način ne slabe, sistem brtve se ne prekida i na taj način osigurava optimalno brtvljenje, dok u kućištu spojnice nevidljivo integrisan strujni kabal osigurava stalno napajanje. Kablovi i specijalni adapteri omogućavaju upotrebu sa svim poznatim motornim bravama kao i sa na tržištu prisutnim bravama i okovima.

U tehničke prednosti spada i komforna 3D tehnika podešavanja. Ona omogućava podešavanje od +/- 3,0 mm u stranu i po visini, kao i promjenu pritiska na brtvu od +/- 1 mm. Podešavanje po visini spriječava padanje krila i omogućava proizvođaču jednostavno, brzo i efikasno podešavanje vrata. Kut otvaranja od 180 stepeni, tehnika kliznih ležaja bez potrebe za održavanjem i visoke nosivosti do 160 kg također spadaju u tehničke prednosti. Više informacija o ovom novom sistemu spojnica kao i o cijeloj ponudi možete pronaći na internet adresi www.simonswerk.com kao i u Schachermayer web katalogu.

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodu

( )