Sve Impuls

Smart Lock G30: pametan pristup

© Marchesi

#IMPULS | Koliko puta nam se desi da zaboravimo ključeve od stana ili kuće, ili jednostavno ne budemo sigurni da li smo zaključali ulazna vrata. Firma Marchesi nam nudi rješenje kojim će sve te brige postati prošlost. Smart Lock G30 je elektronski dodatak bravi koji omogućava zaključavanje i otključavanje vrata bez upotrebe ključa.

Smart Lock G30 je motorni pogon na baterije za postojeće cilindre, za pristup vašem domu bez ključa.
Jednostavan je za naknadnu ugradnju. Potrebno vam je samo 10-15 minuta da postavite Lockin G30 na unutarnju stranu svojih vrata, bez bušenja ili ožičenja vrata.

Autorizacija pristupa

Otvorite vrata pomoću aplikacije Lockin Home, PIN koda ili otiska prsta.
Slobodno upravljajte autorizacijom pristupa s funkcijom člana i lozinke. Organiziran je i može se pratiti, članovi su navedeni, a možete birati između tri vrste lozinki: jednokratne, vremenski ograničene i trajne.

S uključenim senzorom za vrata, Smart Lock G30 može tačno detektirati status vaših vrata i automatski zaključati vrata. Na taj način nikada više nećete brinuti da li ste zaključali vrata. Automatsko zaključavanje može se privremeno deaktivirati pritiskom na tipku G30 tri puta, savršeno ako, na primjer, samo želite brzo iznijeti smeće.

Lozinke i otisci prstiju šifrirani su AES-128 i pohranjeni lokalno, tako da ne morate brinuti o curenju informacija.

Lockin Home

Slobodno upravljajte dopuštenjima pristupa putem besplatne aplikacije Lockin Home. Provjerite status vaše brave i vrata bilo kada, bilo gdje, saznajte ko/kada dolazi i odlazi, i što je najvažnije, možete daljinski zaključati i otključati vrata pomoću uključenog WiFi mosta. Sistem je kompatibilan s Alexa i Google Home za glasovnu kontrolu i provjeru statusa vrata. Baterija može trajati do 12 mjeseci, tako da ne morate uvijek razmišljati o promjeni baterije.

Priložena Lockin G30 tastatura s otiskom prsta otporna je na vremenske uvjete prema IP65 i bežično (na baterije), radi besprijekorno sa Smart Lock G30.

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodu
 

( )