Sve Impuls

Sofisticiran sistem vodilica

© Blum

#IMPULS | MOVENTO je sistem vodilica visoke stabilnosti i elastičnosti iz BLUM-a. Pogodan je za primjenu u svim prostorijama, ovisno o željama i potrebama.

Skriveni sistem vodilica MOVENTO genijalno je rješenje za vaše ideje od drveta. Sinhronizirano izvlačenje osigurava maksimalno glatko kretanje. Zahvaljujući 4-dimenzionalnim opcijama podešavanja, dobijate jasnu sliku za montažu. Osim toga, potpunu izvlaku karakterizira visoka stabilnost i elastičnost. MOVENTO se može koristiti sa sve 4 tehnologije pokreta za nježno i tiho otvaranje i zatvaranje.

Sinhronizirano lagano kretanje

Posebna karakteristika MOVENTO sistema vodilica je sinhronizirano lagano kretanje, skoro poput lebdenja. Komponente vodilice se kreću ravnomjerno i gotovo nečujno – za tiho i lagano otvaranje i zatvaranje. Plastični valjci koji se malo troše osiguravaju optimalnu raspodjelu težine.

Inovativna tehnika

Vaši kupci će znati cijeniti visoku udobnost kretanja MOVENTO sistema: Pri otvaranju ladice, vodilica se lagano i tiho kreće, pa se čini kao da ladica lebdi. Zahvaljujući BLUMOTION prigušivaču, zatvaranje je također nježno.

Visoka stabilnost - više elastičnosti

MOVENTO je stabilan i elastičan. Sistem vodilica je prikladan i za primjene blizu poda. To čini potpunu izvlaku sa nosivosti od 40 i 70 kg prvim izborom. Za sve prostorije, kao i za primjenu u širokim, visokim i dubokim ladicama.

4 za više

MOVENTO je moguće kombinovati sa sve četiri tehnologije kretanja iz Bluma. Vi odlučujete koja tehnologija najbolje odgovara Vašim potrebama. Integracijom BLUMOTION prigušivača, drvene ladice se zatvaraju tiho i lagano. Sa električnom podrškom otvaranja SERVO-DRIVE, ladice se otvaraju skoro same od sebe. TIPON BLUMOTION ujedinjuje mehaničku podršku otvaranja sa prigušivanjem. Sa TIP-ON, ladice otvarate pritiskom.

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )