Sve Impuls

TopLine okov za klizna vrata

Zatvaranje bez ikakvog napora © Hettich

#IMPULS | Prostor za pohranu je dragocjen. Efikasno korištenje životnog prostora i prostora za pohranu postaje sve važnije. Također, izazov predstavlja i način na koji je namještaj dizajniran. Hettich TopLine okovi za klizna vrata ispunjavaju sve ove zahtjeve.

TopLine je vrhunski okov za klizna vrata koji je posebno pogodan za teška klizna drvena vrata ili vrata s aluminijskim okvirom u prostorima za spavanje. Luksuzno otvaranje i zatvaranje i prvoklasne Silent System performanse. I sve to uz nevjerovatnu širinu područja primjene. 

Bez napora

Klizna vrata se pokreću sa ogromnom lakoćom, tako da imate osjećaj da vrata sama klize. Tiho i luksuzno otvaranje i zatvaranje vrata, kao nikada prije.  Garnitura okova TopLine harmonizira udobnost stanovanja i prostornu efikasnost. Zahvaljujući usavršenom Silent Systemu, vrata se lagano i pouzdano otvaraju i zatvaraju, ne gube performanse čak ni nakon dužeg perioda korištenja. 

Ušteda prostora

Osigurajte optimalnu upotrebu prostora za pohranu te brz i lagan pristup. Sigurnost prije svega: karakteristika laganog samozatvaranja prigušivača bezbjedno drži vrata otvorenim. Lagano za pristup: široko otvorena vrata uz minimalni pomak

Lagana i sigurna instalacija

Jednostavno i efikasno, vodeći dijelovi se brzo montiraju, bez upotrebe posebnih alata. Vrata se mogu montirati na podu bez brige da će se oštetiti sistem okova. Moguće je podešavanje visine krila, nalijeganja vrata i jačine zatvaranja. Hettich TopLine okov za klizna vrata se montira tako da je jedva vidljiv, što dodatno olakšava dizajn namještaja. Okov može nositi velike fronte i vrata do 50 kg.

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

 

( )