Sve Pogled

Upoređivanje artikala

#POGLED | Schachermayer kupci cijene našu široku ponudu proizvoda različitih proizvođača. Zbog konstantnog širenja i produbljavanja prodajnog asortimana, kupcima prilikom pretraživanja nije lako održati preglednost. Posebna olakšica pri tome je opcija upoređivanja artikala u web katalogu.

Angažirani tim produkt marketinga stvara olakšane uvjete pri pretraživanju web kataloga. Opsežna priprema podataka o artiklima čini osnovu za relevantno upoređivanje. Zahvaljujući mnogo dodatnih informacija, kao kupac možete kreirati jasnu sliku ponuđenih artikala. Kako bi se omogućilo upoređivanje različitih proizvođača i njihovih proizvoda, neophodno je istražiti dodatne informacije o proizvodima. Kvalitet podataka od različitih dobavljača će u tu svrhu biti izniveliran i na taj način će biti moguća jasna usporedba. 

Bitne funkcije

Mnogim kupcima pritom pomaže opcija „Uspoređivanje artikala“, koja nudi perfektnu usporedbu sličnih artikala zahvaljujući praktičnim i dobro istraženim informacijama. Upoređivanje artikala služi kao osnova za odluku o kupovini jer će kupcu pomoći da pronađe proizvod upravo za njegove individualne potrebe. Da biste mogli koristiti navedenu opciju, potrebno je da budete prijavljeni na naš Portal za partnere. Direktno upoređivanje između različitih proizvođača i brendova kupcu nudi značajnu olakšicu koja u najboljem slučaju može uštediti dosta vremena i  novca. Količina ponuđenih artikala je svakim danom sve veća što pregled čini težim. Prilagođavanjem specifičnih pojmova i optimalnom prezentacijom, to nastojimo olakšati. 

Dalji razvoj

Svakodnevno nastojimo naći najbolja moguća rješenja i ponude za kupce. Ulaganje u informacije se dugoročno isplati. Naši kupci cijene nivo usluge i mogućnost jednostavnog i detaljnog upoređivanja artikala.
Naravno, svakodnevno radimo na tome kako bi opciju upoređivanja artikala unaprijedili i dalje razvijali. Stoga, nemojte se ustručavati dati nam dragocjene savjete i prijedloge, najbolje putem opcije „Komentari uz artikal“.

Portal za partnere

( )