Sve Impuls

Velika pomoć, mali prostor

© Vauth Sagel

#IMPULS | Odlaganje otpada je važna tema čak i u maloj kuhinji. Zahvaljujući rješenju iz Vauth Sagela to ipak ne predstavlja veliki problem.

Opremljen vodilicama, samozatvaranjem i ublaživačem, smješta velike spremnike čak i u male kuhinjske elemente. Sistem se može koristiti direktno ispod radne ploče što omogućava olakšano odlaganje  otpada, direktno sa radne površine. 

Prednosti za kupca

Vauth Sagel spremnici su napravljeni od netoksičnog polimera i zbog toga su 100% sigurni za odlaganje na primjer hrane za kućne ljubimce. Spremnici su sigurni za perilicu posuđa i mogu se prati na temperaturi do 70°C. Poklopac premazan prahom čuva neugodne mirise dalje od prostora za pripremu hrane i osigurava dodatni prostor za pohranu vrećica za smeće kao i manjih predmeta. 

Olakšano rukovanje

Jedinstven dizajn vodilica sa produžetkom hoda omogućava  uklanjanje zadnjeg spremnika bez vađenja prednjeg. Sinhronizovan hod omogućava glatku i tihu kretnju, a integrisani ublaživači pružaju lagano zatvaranje. Ručke za nošenje su vješto skrivene unutar ruba za čisto i jednostavno uklanjanje otpada. Vauth Sagel nudi različite vrste spremnika, kao na primjer spremnici za kompost, staklo, papir, plastiku i slično.

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodu

( )