Sve Impuls

Automatsko provjetravanje

© GEZE

#IMPULS | Atraktivnim omjerom cijena i performansi, GEZE otvara novi tržišni segment. Lančani motor ECchain za prozore je povoljno i visokokvalitetno rješenje za automatiziranu ventilaciju. Ecchain mehanizam je namijenjen isključivo za prozore koji se koriste za ventilaciju. Jednostavna mogućnost automatizacije, posebno pogodna za privatnu stambenu gradnju.

Geze ima jake argumente za upotrebu svog motora kojem su dodijelili titulu snažnog „početnog“ modela. Mehanizam je posebno namijenjen upotrebi u gradnji privatnih stambenih objekata i predstavlja povoljnu automatizaciju. Otvaranje prozora kako bi provjetrili unutrašnjost svog doma je sada još ugodnije i pristupačnije. Geze ECchain, upakovan u čvrsto i izdržljivo plastično kućište će nageti prozor umjesto Vas kako bi ušao svježi vazduh.

Privlačan dizajn

Svi Geze zatvarači odišu atraktivnim dizajnom koji se uklapa u moderni ambijent današnjih stambenih objekata. ECchain dolazi u tri izvedbe: bijela, crna i siva. Schachermayer u svom asortimanu nudi sivu i bijelu opciju. Konzolom i nosačima u boji se odlično prilagođava okviru prozora.

Fleksibilna montaža

Mehanizam se vrlo lako, jednostavno i brzo montira. Sistem dolazi sa univerzalnim nosačima i konzolama za naginjanje, rotiranje ili preklapanje. Namijenjen je za sve materijale okvira, bilo da je u pitanju drvo, plastika ili aluminij. Nosači i konzola su tako dizajnirani da zahtijevaju minimalne potrebe za prostorom.

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodu

 

( )