Sve Impuls

Blum Space Step

Space Step je od velike koristi za najmlađe ukućane © Blum

#IMPULS | Uz SPACE STEP dobivate više na svim razinama, baza namještaja dobiva mnoge funkcije – služi kao novi prostor za spremanje u sklopu baze, omogućuje lako dosezanje gornjeg ormarića i na jednostavan i siguran način pruža pomoć najmlađim ukućanima.

Ako volite puno toga pospremati, potreban vam je odgovarajući namještaj. Zahvaljujući rješenju SPACE STEP, osim što ćete moći planirati više ormariće, dobit ćete i dodatan prostor za spremanje u bazi. Za dvostruko zadovoljnije kupce. U malim stanovima potrebno je iskoristiti svaki raspoloživ prostor za spremanje. Uz SPACE STEP se izbor mogućnosti oblikovanja povećava.

Lijepo, nježno i sigurno

Pomoću novog rješenja za baze lako ćete dosegnuti više razine u gornjem ormariću. Zahvaljujući tehnologijama kretanja firme Blum rješenje za baze SPACE STEP možete posve lako otvoriti, primjerice, s pomoću električne podrške pri otvaranju SERVO-DRIVE. Nježno zatvaranje osigurava prigušenje BLUMOTION. Pomoću novog rješenja za baze lako ćete dosegnuti više razine u gornjem ormariću. Zahvaljujući tehnologijama kretanja firme Blum rješenje za baze SPACE STEP možete posve lako otvoriti, primjerice, s pomoću električne podrške pri otvaranju SERVO-DRIVE. Nježno zatvaranje osigurava prigušenje BLUMOTION. Rješenje za baze SPACE STEP i onim najmlađima pomaže da lako dosegnu radne površine, sudopere ili umivaonike. Stepenica se spušta već pri opterećenju od 8 kg, sigurno se blokira i pruža čvrst oslonac. 

Dodatna vrijednost

Od pribora za pečenje do cipela – SPACE STEP omogućuje razne funkcije baze, bilo da se radi o kuhinji, kupaonici ili hodniku. Kreirajte pametno rješenje za baze pomoću proizvoda firme Blum koji su vam poznati: sa svim vodilicama i Box sistemima iz Blum programa. 

Tehnologije kretanja

Opremite SPACE STEP dokazanim tehnologijama kretanja firme Blum. Za još lakše rukovanje u kuhinji preporučujemo električnu podršku pri otvaranju SERVO-DRIVE. Uz nju će vaš kupac jednostavno dodirnuti bilo koje mjesto na fronti, a SPACE STEP će se prigušeno ponovno zatvoriti zahvaljujući tehnologiji BLUMOTION.

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodu

( )