Sve Impuls

Dizajn u unutrašnjosti ormara

Garderobni lift dostupan je u izvedbama od smeđe-brončano četkano do tačkastog izgleda dalmatinera © Servetto

#IMPULS | Odjeća čini čovjeka. Garderobni liftovi čine da nam bude ugodno. U firmi Servetto posvećuju veliku pažnju funkcionalnosti a da se pritom ne moraju odreći dizajna. Talijanski garderobni liftovi na zahtjev kupaca dolaze različitog dizajna i u različitim obradama.

Bronza, zlato, krom, izgled ribljih ljuspica ili dalmatinera – Servetto ispunjava skoro sve želje kupaca za dizajnom garderobnih liftova.

Serijom „Custom Made“, firma iz Italije je omogućila svojim kupcima različite izvedbe, između ostalih i pozlaćenu obradu ili finu kožu.

Krajem '70tih godina, Ezio Terragni je patentirao Servetto garderobni lift, kao bi bio omogućen pristup gornjem dijelu ormara. Dizajn, funkcionalnost i inovacija se spajaju u jedinstven garderobni lift, koji ne samo da olakšava život čineći gornje dijelove ormara dostupnim, nego predstavlja i ukrasan dodatak garderobi.  Dizajn serije „Custom Made“ podrazumijeva – nezavisno od obrade - jednostavnu i racionalnu, optimiziranu sturkturu koja je kombinacija glatkoće, elegancije i originalnosti.

U našem web katalogu možete pronaći Servetto garderobne liftove u standardnim izvedbama, a za specijalne dizajnerske zahtjeve i želje se možete obratiti našem odjelu okova za namještaj.

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )