Sve Impuls

Efikasna organizacija prostora

© Pessotto

#IMPULS | Problemi s malim stambenim prostorima česta su tema u današnje vrijeme. Kako bi se prostor mogao iskoristiti do posljednjeg centimetra tražena su pametna i elegantna rješenja za odlaganje i/ili iskoristivost prostora, koja se skladno mogu uklopiti u svaki prostor, brzo se ugraditi i realizirati. Schachermayer u svom asortimanu nudi odgovarajuća rješenja.

Kada su u pitanju zaista mali ili uski prostori, zidni krevet je savršeno rješenje  za iskorištavanje dragocjenog prostora. 

Rasklapanje, spavanje, sklapanje, pospremanje - prednosti sklopivog kreveta moguće je objasniti jednako brzo kao i konstrukciju i princip rada. Madrac je precizno postavljen iza neupadljive površine ormara. Tokom dana krevet nestaje u zidu, da bi se navečer jednim potezom rasklopio. Spojnice povezuju zid s okvirom kreveta, a okov omogućuje da površina kreveta lagano klizi u prostoriju. 

Aladino je funkcionalan i udoban skriveni krevet s glatkim uravnoteženim ručnim otvaranjem. Razvijen za svakodnevnu upotrebu, a njegova snaga su cijevni profili, koji sprječavaju savijanje vrata, osiguravajući dugi vijek trajanja tijekom godina. Za ormare sa unutarnjom stranom za zatvaranje. Aladino je dostupan u tri verzije: jednostruka okomita, jednostruka horizontalna  i dvostruka izvedba. Neke modele Aladino moguće je kombinirati sa sklopivom garniturom za sjedenje. Garnitura je izrađena od metalne konstrukcije, sa sklopivim mehanizmima i okovima, koji će se pričvrstiti na prednju ploču ormara. Sjedalo za sofu je izrađeno od čvrste elektrozavarene mreže, bez presvlake ili ploča. Garnitura za sjedenje je potpuno sklopiva i ne moraju se skidati jastuci.

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodu

( )