Sve Impuls

Moderno i funkcionalno - Rodi sudoperi

3D sudoper serije Una © Rodi

#IMPULS | Kuhinja je sve više zajednički prostor usmjeren na udobnost i osobni razvoj. Ona postaje mjesto gdje se za vašu obitelj i prijatelje odvijaju razni događaji iz svakodnevnog života. Koncept kuhinje kao potpuno odvojene prostorije unutar stambenog prostora, koja služi isključivo za pripremu jela, je zastario. Sudoperi firme RODI sinks & ideas stvoreni su filozofijom inovacija s namjerom da omoguće iskustvo koje će odoljeti testu vremena.

Sa više od 65 godina iskustva u proizvodnji kuhinjskih sudopera od nehrđajućeg čelika, Rodi sinks and ideas je uspješno utvrdio strategiju internacionalizacije i danas je zastupljen u više od 60 zemalja. Zahvaljujući neprekidnom ulaganju u inovacije i visoke tehnologije, velikim kapacitetima proizvodnje i stručnosti tima kvalificiranih stručnjaka, Rodi je stekao reputaciju pouzdanosti na tržištu i našao svoje mjesto među poznatim robnim markama. Predstavljajući moderan i funkcionalan dizajn, neki modeli sudopera nosioci su prestižnih nagrada, kao što su Red Dot Design Award, iF Design Award, A´ Design Award i German Design Award.

Rodi Elite

Usmjereni na elegantne, inovativne i karakteristične linije, Rodi Elite linije Invisible, Xeron, Evo ili Box Lux predstavljaju savršeni spoj kvalitete i dizajna, ističući bilo koju kuhinju. Impresivan asortiman proizvoda proizvedenih od vrhunskog četkanog čelika, privlačan je širokom tržištu sa najvišim zahtjevima kvaliteta. Visokokvalitetan materijal u kombinaciji sa elegantnim, modernim konceptom je ključ za kuhinju, koja će svojom vrhunskom funkcionalnošću omogućiti vrhunsku pripremu omiljenih jela, a njezin minimalistički dizajn, u smislu ljepote i udobnosti, dovešće je u sklad sa svim ostalim prostorijama.

Nevidljivo

Linija sudopera Invisible, kao savršen spoj dizajna i funkcije, omogućava da napravite razliku u svom domu, a da sudoper ostane tajna.

Glavna karakteristika ove linije je nuti radijus korita. Invisible sudoperi su opremljeni kuhinjskom slavinom koja se može potpuno uvući, što je nekada jako praktično u kuhinjama gdje je prozor iznad sudopera. Jednostavan dodatak kao što je staklena ploča može prekriti sudoper i tako po potrebi postati dodatni radni prostor.

Dodaci koji olakšavaju

Široka paleta dodatnog pribora u velikoj mjeri może olakšati spremanje jela i rad u kuhinji.
Veliki dio ovog Rodi asortimana omogućava korištenja dodataka kao dodatnog korita, radne površine ili ocjeđivača.

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )