Sve Impuls

Nikola Tesla Prime

Nikola Tesla Prime © Elica

#IMPULS | Elica, jedan od vodećih proizvođača napa na svjetskom tržištu, spaja izniman dizajn, pažljiv izbor materijala i inovativna tehnološka rješenja koja osiguravaju maksimalnu učinkovitost. Jedan od izvanrednih proizvoda je linija NikolaTesla, koja predstavlja visoko učinkovite indukcijske ploče s integriranim napama. Elica je jedini proizvođač na ovom području koji nudi kompletnu seriju različitih dizajna.

Savršeni spoj estetike i funkcionalnosti. Posvećena je svima onima koji traže ono bitno u svakodnevnom životu, ali ne žele bez izvanrednog dizajna.

NikolaTesla Prime je indukcijska ploča s integriranom napom. Nastala je kroz istraživanje estetske ravnoteže i ljubavi prema funkcionalnim detaljima. U sredini staklene ploče za kuhanje s četiri neovisna indukcijska područja kuhanja nalazi se elegantna rešetka izrađena od lijevanog željeza koja daje proizvodu profesionalni izgled i skriva jaku napu.

Jednostavno i lako

Aktiviranjem funkcije AUTOCAPTURE automatski se regulira odsis i prilagođava se broju i snazi korištenih zona za kuhanje.

U donjem dijelu ploče za kuhanje nalazi se površina sa komandama koja omogućuje kontrolu nad indukcijskim područjima za kuhanje i ekstrakciju jednostavnim dodirom prsta, dok u stanju čekanja Standby postaje potpuno nevidljiva.

Nova estetika garantira maksimalnu jednostavnost prilikom čišćenja staklene ploče, kao i rešetke od lijevanog željeza, koja se lako čisti u perilici posuđa. Ako se rešetka ukloni i filtri se mogu izvaditi za čišćenje i održavanje.

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodu

U brošuri Elica nape 2020 pogledajte i ostale modele Elica napa koje su u Schachermayer asortimanu.

 

( )