Sve Pogled

NOVO u web katalogu: odabir karakteristika artikla

U web katalogu možete odabrati karakteristike artikla direktno na detaljnom prikazu artikla. Pogledajte primjere u galeriji.© SCH

#POGLED | Imamo nešto novo za vas u našem web katalogu što vam dodatno olakšava pronalaženje pravog artikla: od sada možete direktno odabrati odgovarajuću izvedbu naših proizvoda pomoću dropdown padajućeg menija - bilo da je u pitanju širina, duljina, boja ili nosivost.

Vjerovatno vam je poznato. Pronašli ste odgovarajuću napu ili vijak za svoj projekt u našem web katalogu, ali navedena širina ili promjer ne odgovaraju. Sada vam možemo dodatno olakšati s odabirom karakteristika: ako postoji više od jednog artikla u jednoj strukturnoj grupi artikala, i barem jedna karakteristika se razlikuje, to će se prikazati u padajućem meniju za odabir. Prikazuju se sve karakteristične vrijednosti artikala, a ne samo od početnog artikla. Proizvod se zatim filtrira i vrijednosti koje više ne odgovaraju se isključuju.

Na primjer, ako tražite vijke za ivericu, iz padajućeg menija možete odabrati promjer, duljinu i pogon. Možete koristiti gumb „Poništi odabir“ za filtriranje svih karakteristika od samog početka. Ako je u grupi samo jedna stavka ili se nijedna karakteristična vrijednost ne razlikuje, prikaz ostaje kao prije - bez padajućeg izbornika.

Opcija odabira karakteristika je dostupna samo u detaljnom prikazu artikla, ne i u PopUp prozoru u katalozima za listanje. Ovdje prikaz ostaje kao i do sada.

 

Isprobajte odmah u web katalogu!

( )