Sve Impuls

Olakšan rad u kuhinji

© Blum

#IMPULS | Uštedite vrijeme i korake. Već prilikom planiranja kuhinje razmislite gdje ćete kasnije upotrebljavati predmete. To je ključno za jednostavne radne postupke i tako se čini da se rad odvija zapravo sam od sebe.

Stvaranje zaliha

Spremite namirnice na centralnom mjestu. Spremite predmeta na način da su vam svi lako dostupni, da ne morate puno hodati i da je pristup predmetima što lakši i jednostavniji. Za velike porodice i ljude koji kupuju u rinfuzi važno je imati dovoljno prostora za skladištenje namirnica. Blum SPACE TOWER je odlično rješenje.

Dobro poslagano

Posuđe, pribor za jelo i čaše spremite na jednom mjestu. Na taj način postavljanje stola će biti lakše i ugodnije. Ako je u blizini smještena i perilica posuđa, čisto posuđe se može spremiti u tren oka. Ukoliko za to želite iskoristiti kutni element, ni to nije problem - SPACE CORNER sa TANDEMOX i ORGA-LINE će spremiti vaše posuđe u kut. 

Čistoća i higijena

Higijena je jednako važna kako za pranje, tako i za ispiranje i odlaganje posuđa. U elementu ispod sudopera možete spremiti sav pribor i sredstva za čišćenje u TANDEMBOX ladicu sa ORGA-LINE. Na ovaj način su lako dostupni i uredno spremljeni.

Kuhanje i pečenje

Pribor za kuhanje i pečenje, kao što su tave, lonci, pribor za kuhanje ili limovi za pečenje, po mogućnosti spremite što bliže štednjaku, pećnici ili ploči za kuhanje. Tako vam je sve ono što je potrebno na dohvat ruke. 

Sve pod kontrolom

Idealno mjesto za radnu površinu je mjesto između sudopera i površine za kuhanje. Na taj način skraćujete put do vode, kuhinjske ploče ili kante za smeće. Sa ovog mjesta bi trebali biti lako dostupni noževi, daske za rezanje, začini i slično. 

Pravilan raspored

Podijelite svoje predmete u kuhinji na tri grupe: na one koje koristite svakodnevno, one koje koristite često i one koje koristite rijetko. Pobrinite se da ih tako rasporedite i u kuhinji, odnosno tako da su vam predmeti koje najčešće koristite uvijek na dohvat ruke, kako bi izbjegli bespotrebno saginjanje ili istezanje.

 

WEB KATALOG: BLUM izvlačni sustavi za ladice

WEB KATALOG: BLUM unutarnja oprema za kuhinje

( )